Hästtransporter

Värmlandsvagnens trailers håller alltid hög kvalitet

Hos oss på Värmlandsvagnen erbjuder vi bara märken som borgar för kvalitet och säkerhet. Därför består Värmlandsvagnens trailers utbud av Humbaur, Cheval Liberté och vårt egna märke Classic. När du köper eller hyr en vagn av oss kan du och din häst alltid känna er trygga.

Cheval Liberté

FULLUTRUSTADE REDAN FRÅN BÖRJAN – Cheval Liberté har ett modellprogram som erbjuder omfattande standardutrustning och därav får man som kund en komplett produkt utan att behöva välja till utrustning. Givetvis finns det tillbehör som möjliggör att man som kund kan anpassa trailern fullt ut efter det enskilda behovet. Det handlar till exempel om integrerad sadelkammare och fronturlasting.

Humbaur

Vi på Värmlandsvagnen är mycket stolta över att presentera vår senaste samarbetspartner, Humbaur tillverkad i Bayern Tyskland.
Humabur är en av Europas största och äldsta tillverkare av släpvagnar med en årlig produktion på ca 50.000 enheter.
De tillverkar släpvagnar med totalvikt från 750 kg upp till 40000 kg för tung trafik.

Värmlandsvagnen Classic

Värmlandsvagnen Classic är vår trotjänare genom flera decennier. Såld i över 15.000 exemplar! En traditionell plyfavagn, som erbjuder det du behöver för att transportera din häst. För den prismedvetne, utan att sakna säkerhet o komfort. Marknadens lägsta tjänstevikter, 630 kg enkel o 660 kg boggi, gör det möjligt att även för B-körkortsföraren, nå en hög lastvikt. CLASSIC är dessutom oslagbar när det gäller de goda vägegenskaperna. Lätt o stabil!

Frågor?

Maila Värmlandsvagnen

info@varmlandsvagnen.se

Ring Värmlandsvagnen

+ 46 (0) 550–386 20

Facebook Pagelike Widget