Om Värmlandsvagnen

Ett framgångsrikt familjeföretag
1981 grundades företaget Värmlandsvagnen av Lars Larsson och drivs idag av sonen Carl-Johan sedan 2009. Tanken från början var att leverera alla typer av släpvagnar men inom kort insåg vi att det var just hästtransporter vi ville specialisera oss på. Sedan dess har vi nu i 40 år varit en av Sveriges absolut största leverantörer av just hästtransporter. Vi har ett långsiktigt tänkande i allt vi gör vilket gjort oss till ett av de äldsta företagen i branschen.

Värmlandsvagnen idag

Idag har vi förutom vårt eget fabrikat Värmlandsvagnen även import och försäljning av franska Cheval Liberté och tyska Humbaur. Vilket ger dig som kund ett fantastiskt utbud av kända och trygga märken från en och samma leverantör. Samarbetet med Cheval Liberté startades 2006. Cheval Liberté är idag Sveriges populäraste fabrikat av hästtransporter. De har ett brett utbud av modeller, allt ifrån 1-hästars upp till 4-hästars transporter. Med Humbaur, vårt senaste tillskott av fabrikat började samarbetet 2012. Humbaur är en av Europas största tillverkare av släpvagnar och är riktig tysk kvalité när den är som allra bäst!

Hyr din hästtransport hos oss

Vårt eget koncept med långtidshyra av hästtransport är ett mycket populärt upplägg som vi började med 1992. Det är ett enkelt och smart sätt att ha hästkärra. En fast månadskostnad där allt ingår med skatt, försäkring, service (utbyggt servicenät finns i hela landet), besiktning, sommar och vinterhjul. I vår verkstad servar och reparerar alla våra inbyten samt våra kunders vagnar. Vi levererar årligen ca 250 nya och 150 begagnade hästtransporter. Med oss har du en trygg och stabil leverantör sedan 1981!